با پیشرفت روز به روز جهان در صنعت و سازندگی، ما نیز در مارون کاران از ابتدای تاسیس این شرکت تا کنون سعی در به روز نگه داشتن خدمات و استفاده بهینه از دانش و فناوری داشته ایم. مارون کاران در سال های اخیر و با وجود تحریم های سنگین، با ایستادگی و تلاش، در جهت سرویس دهی با کیفیت در صنعت نفت و گاز و پتروشیمی، سعی داشته، بهترین خدمات را به کارفرمایان محترم ارایه دهد. هدف ما در ارائه خدماتی همچون راه سازی، خط لوله، تاسیسات پالایشگاه و … همواره رشد، کیفیت و سرعت بالا بوده است. از همین رو با همکاری و تلاش روز افزون در جهت تحقق فردایی بهتر از دیروز تلاش خواهیم کرد.

بخش فرآیند
تکمیل و تدوین لیست استانداردهای مورد استفاده، بررسی و انتخب فرآیند بهینه و اقتصادی برای پروژه ها Conceptual Design، شبیه سازی فرآیند با نرم افزارهای مهندسی از جمله HYSYS, Pro-II، انجام مطالعات پایه Basic Design و تدوین معیارها و روش طراحی برای سیستم سرویسهای جانبی، تعیین میزان مصارف کلیه UTILITY های مورد نیاز سایت، بررسی و صحه گذاری مطالعات پایه سیستم فرآیند، شرح فرآیند و… BASIC ENDORSMENT، انجام محاسبات تعیین ظرفیت و شرایط هر یک از پکیج های تولید سرویس های جانبی، تهیه لیست زمانبندی شده مدارک مهندسی کل پروژه جهت تصویب کارفرما( MDR) در بخش فرآیند، تهیه نقشه های جانمایی تأسیسات، فرآیند، سازه ها با رعایت کامل الزامات HSE و پدافند غیر عامل با همکاری سایر بخش ها، تدوین روش طراحی و انجام مطالعات و طراحی تفصیلی Detail Design در بخش فرآیند برای واحدهای فرآیندی و سیستم های utility

بخش پایپینگ
بخش پایپینگ وظیفه طراحی تمامی عملیات مربوط به لوله کشی خطوط فرایندی و یوتیلیتی لازم در پروژه های نفتی را بر عهده دارد. طراحیهای مذکور در تعامل با دیگر بخشهای مهندسی و همچنین بخش اجرا بوده و مطابق با استانداردهای نفتی ایران و استانداردهای بین المللی میباشد. طراحی کلیۀ امور مربوط به فعالیتهای مدل سازی سه بعدی، تهیه نقشه های جانمایی سایت و لوله کشی، نقشه های ایزومتریک، مشخصات فنی اقلام لوله کشی، برگه های داده فنی، محاسبات تحلیل تنش و خرید اقلام لوله کشی در حیطۀ کاری این بخش بوده که هماهنگ با تمامی بخشهای مهندسی انجام میگردد.

بخش خط لوله
بخش خط لوله وظیفه طراحی تمامی عملیات مربوط به مهندسی و اجرای خطوط لوله نفت و گاز را در پروژه های نفتی بر عهده دارد. طراحیهای مذکور در تعامل با دیگر بخشهای مهندسی و همچنین بخش اجرا بوده و مطابق با استانداردهای نفتی ایران و استانداردهای بین المللی میباشد. طراحی کلیۀ امور مربوط به فعالیتهای تهیه نقشه های پلان و پروفیل، نقشه های تقاطع، مقاطع عرضی، نقشه های جانمایی سایت و لوله کشی، نقشه های ایزومتریک، مشخصات فنی اقلام خط لوله، برگه های داده فنی، محاسبات تحلیل تنش و خرید اقلام خط لوله در حیطۀ کاری این بخش بوده که هماهنگ با تمامی بخشهای مهندسی انجام میگردد.

بخش برق و مخابرات
دیسیپلین برق، مخابرات و حفاظت کاتدیک، به عنوان یکی از بخش هایی که در اکثر پروژه ها دارای بیشترین تعداد مدارک مهندسی است، اهمیت ویژه ای دارد. خدمات قابل ارائه در این دیسیپلین شامل مهندسی پایه، مهندسی تفصیلی، مهندسی خرید، نظارت بر اجرا و مهندسی کارگاهی و همچنین حل مشکلات اجرایی کارگاه می باشد. این بخش با در اختیار داشتن کارشناسانی با تجربه و بسیار زبده، توانایی ارائه خدمات در تمامی عرصه های مهندسی برق، مخابرات و حفاظت کاتدیک را دارد. در بخش برق از به روزترین نرم افزارهای مهندسی از قبیل ETAP، Dialux، Cyme Grid، Trace Calc.، Winsize (SAFT) و … در پروژه ها استفاده می شود. در بخش برق، خدمات مهندسی مربوط به پلنت های صنعتی نفت، گاز، پتروشیمی و پالایشگاهی، تولید و انتقال نیرو، حفاظت کاتدیک و … و در بخش مخابرات کلیه سیستم های مخابراتی از قبیل CCTV، LAN، PAGA و … قابل ارائه خواهد بود.

بخش مکانیک تجهیزات دوار
این شاخه از بخش مهندسی مکانیک عهده دار انجام مهندسی پایه، تفضیلی و مهندسی خرید ماشین آلات فرایندی و تجهیزات بسته ای می باشد. مدارک این بخش از یکدیگر مستقل نبوده و به صورت زنجیره از مدارک از مهندسی پایه تا اتمام فرایند مهندسی خرید و راه اندازی تجهیز در سایت می باشند. انتخاب نوع تجهیزات فرایندی، تجهیزات جانبی و استاندارد لازم برای آنها با مشارکت بخش های فرایند و تجهیزات دوار و با در نظر گرفتن قابلیتها، محدودیتهای عملکردی و هزینه کارکرد آنها انجام می شود. تطبیق نیازمندی های پروژه با پیشنهاد سازنده ها و سپس حصول اطمینان از تطبیق اجزا و عملکرد تجهیز خریداری شده با نیازمندی های پروژه و استانداردها از وظایف این بخش می باشد.

بخش مکانیک – تجهیزات ثابت
بخش مکانیک ثابت، وظیفه صحه گذاری مدارک مهندسی پایه، طراحی تفضیلی، ارزیابی سازندگان، خرید تجهیزات، بررسی مدارک سازندگان و …. را مطابق با استانداردهای داخلی و بین المللی برعهده دارد.طراحی تجهیزات ثابت اعم از، مخازن تحت فشار، مخازن اتمسفریک، مبدل های حرارتی، کولرهای هوایی و همچنین بررسی مدارک سازندگان و هماهنگی با سایر بخش های مهندسی جهت نهایی سازی مدارک مذکور برعهده این بخش می باشد.

بخش HVAC
بخش HVAC عهده دار طراحی سیستم های سرمایشی، گرمایشی و همچنین طراحی سیستم های آبرسانی و فاضلاب ساختمان های پروژه را مطابق با استانداردهای داخلی و بین المللی برعهده دارد.فعالیت های این بخش پس از طراحی معماری ساختمان آغاز خواهد گردید و پس از طراحی مدارک HVAC، جهت نهایی سازی این مدارک با بخش های معماری، برق و سازه هماهنگی های لازم صورت خواهد پذیرفت.

بخش ایمنی و آتش نشانی
بخش ایمنی وظیفه طراحی تجهیزات جهت جلوگیری از آتش سوزی و همچنین در صورت بروز حادثه، اطفاء حریق و جلوگیری از گسترش آن را دارد. در این راستا، طراحی رینگ آب آتش نشانی، مخزن آب آتش نشانی و پمپ های مربوطه، جانمایی هایدرانت، مانیتور و طراحی سیستم های اطفاء سیلابی، فوم و خنک سازی تجهیزات درنواحی فرایندی و سیستم های اعلام و اطفاء حریق اتوماتیک گازی برای اتاق های برق و کنترل از جمله امور کاری این بخش می باشد. این بخش دارای توانایی مدلسازی و ارزیابی پیامدهایی همچون آتش سوزی، انتشار گاز قابل اشتعال و یا سمی در جهت جانمایی صحیح و پیش بینی ایمنی مورد نیاز را دارد.

بخش سیویل
بخش سیویل وظیفه طراحی تمامی زیرساخت ها و اجزای عمرانی لازم در یک پروژه نفتی را بر عهده دارد. طراحیهای مذکور در تعامل با دیگر بخشهای مهندسی و همچنین بخش اجرا بوده و مطابق با استانداردهای نفتی ایران و استانداردهای بین المللی میباشد. طراحی کلیۀ امور مربوط به فعالیتهای نقشهبرداری، تسطیح و شیببندی زمین، عملیات خاکی، محوطهسازی سایت، جادههای دسترسی و ارتباطی داخلی سایت، سیستم دفع آبهای سطحی، شبکه جمعآوری و دفع فاضلاب بهداشتی، سیستم دفع آبهای آلوده، پوشش و روسازی زمین، کانالهای مربوط به کابلهای برق و ابزاردقیق و سیستمهای زیرزمینی و سیویل خطوط لوله در حیطۀ کاری این بخش بوده که هماهنگ با تمامی بخشهای مهندسی انجام میگردد. بخش سیویل از ابتدای احداث یک سایت که مرحلۀ تسطیح مقدماتی است تا شروع بهرهبرداری و حتی پس از آن فعالیت و حضور خواهد داشت.

بخش سازه
بخش سازه وظیفه طراحی تمامی سازههای لازم در یک پروژه نفتی را بر عهده دارد. طراحیهای مذکور در تعامل با دیگر بخشهای مهندسی و همچنین بخش اجرا بوده و مطابق با استانداردهای نفتی ایران و استانداردهای بین المللی روز دنیا میباشد.طراحی کلیۀ امور مربوط به سازههای فولادی، سازههای بتنی، سایبانها، ساختمانها، شمعها، فونداسیون تجهیزات ثابت و دوار با بارهای دینامیکی و ضربهای، ساختمانهای مقاوم در برابر انفجار، سازههای با ضوابط پدافند غیرعامل، مخازن ذخیره، برجهای خنککننده، سازههای نگهدارنده لولهها (Pipe Rack) و… در حیطۀ کاری این بخش بوده که هماهنگ با تمامی بخشهای مهندسی انجام میگردد.

بخش معماری
بخش معماری وظیفه طراحی تمامی ساختمانها و سایبانهای لازم در یک سایت نفتی را بر عهده دارد. طرحهای لازم بر اساس نیاز دیگر بخشهای مرتبط با ساختمان بوده و ضمن رعایت تمامی موارد فنی استانداردی، ارتباط مفهومی بین فضاها و هنر زیبایی نیز مدنظر قرار دارد تا بهرهبرداری دراز مدت از ساختمان به بهترین نحو صورت پذیرد.طراحی اولیه و مقدماتی (فاز 1) ساختمانها و سایبانها، طراحی معماری تفصیلی (فاز 2) ساختمانها، ارائه جزئیات اجرایی اعضای مربوطه، طراحی داخلی و مبلمان، تخصیص مصالح مناسب برای اعضای داخلی و خارجی سازهها برای اساس کاربری و تکنولوژی جدید و تأمین و تخصیص فضاهای مناسب بر اساس نیازمندیهای دیگر بخشهای مربوطه خدماتی است که توسط این بخش و هماهنگ با تمامی بخشهای مهندسی انجام میگردد.

بخش کنترل مدارک
بخش DCC (کنترل اسناد و مدارک) وظیفه تهیه MDL (Master Document List) پروژه طبق رویه هماهنگی (Coordination Procedure) دریافتی از کارفرما، تهیه Data Base جهت ثبت مدارک مهندسی و نقطه نظرات کارفرما و همچنین تهیه گزارشات برای مدیر و بخش های مهندسی در صورت نیاز را به عهده دارد.
در این راستا دریافت مدارک از بخش های مهندسی و بررسی آنها از نظر فرمتی با MDL پروژه، تهیه فرم ترانسمیتال و ارسال مدارک به همراه ترانسمیتال (مطابق رویه هماهنگی) برای کارفرما و نیز بارگذاری مدارک مذکور در نرم افزارهای مربوط به کارفرما (درصورت وجود) از دیگر وظایف بخش کنترل اسناد می باشد.
تهیه رویه هماهنگی برای شرکت های سازنده در پروژه های EPC و تمامی امور مربوط به دریافت و بررسی VPIS (Vendor Print Index Schedule) و تمامی مدارک سازندگان و توزیع مدارک مربوطه به بخش های مهندسی جهت بررسی و نقطه نظرات و ارسال آنها به کارفرما و نیز ثبت و تهیه گزارشات در این زمینه نیز در دستور کار بخش کنترل اسناد قرار دارد.

راه سازی
احداث شبکه راهها و پل سازی

خطوط لوله
احداث خط لوله نفت و گاز و آب

تاسیسات پالایشگاه
دستگاههای تفکیک، کلاستر ها، کمپرسورها

راه و ساختمان
امور راه و ساختمان مربوط به مهندسی نفت و آب و فاضلاب